WTRAndretti annoncerer 4 kørere

Wayne Taylor Racing Andretti Autosport (WTRAndretti) har annonceret deres fire faste kørere til 2024 sæsonen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Holdet deltager aktuelt med en Acura ARX-06 i GTP kategorien, som køres med Konica Minolta bemaling, med Ricky Taylor og Filipe Albuquerque som faste kørere, og fortsætter også i 2024 sæsonen.

De to fører aktuelt mesterskabet, og har også kørt godt ved langdistanceløbene, hvor Louis Deletraz har været 3. kører for holdet. Det bliver han nu belønnet for, ved at blive fast mand på deres anden bil i 2024 sæsonen. Her dobler holdet nemlig op til hele to Acura ARX-06 racere, efter de indgik det nye samarbejde med Andretti Autosport tidligere på året.

Graphics: Wayne Taylor Racing Andretti Autosport

Der er dog ikke noget Andretti aftryk blandt kørerne – i hvert fald ikke blandt de faste. Det sidste sæde går nemlig til Jordan Taylor – bror til Ricky, og søn af teamejer Wayne Taylor. Ricky og Jordan har tidligere vundet DPi titlen sammen i 2017, men det bliver ikke første gang at de to skal køre direkte imod hinanden, i den samme kategori. Det gjorde de gennem nogle sæsoner, hvor Jordan kørte for familieteamet, mens Ricky var sendt til Spirit of Daytona holdet. Efter 2018 blev de splittet op igen, da Ricky fik en fabrikskontrakt med Team Penske og deres Acura hold – et bilmærke som han trak med hjem til familieteamet i 2022, da Team Penske slap Acura tøjlerne i IMSA.

Jordan har kørt de seneste sæsoner for Corvette Racing i GTLM/GTD Pro kategorierne, men har savnet at være med i prototyperne. Derfor er det et stort spring at stoppe som GM fabrikskører, og gå tilbage til familieholdet.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2024 starter med 24 timers løbet i Daytona i januar måned.

Relaterede nyheder